به گزارش خبرنگار مهر، محسن قرائتی عصر سه شنبه در جمع اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاههای استان لرستان با تاکید بر ضرورت فرا گرفتن درس بندگی خداوند اظهار داشت: متاسفانه موضوعی که امروز در دنیا وجود دارد توجه صرف به زندگی و عدم توجه به درس بندگی است.
وی با بیان اینکه انسانها امروز درس زندگی را بلد هستند اما درس بندگی را بلد نیستند ادامه داد: متاسفانه امروز انسانیت و معنویت در دنیا کمرنگ شده است.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور خطر دنیا را کمبود معنویت عنوان کرد و گفت: در این راستا باید درس بندگی و عبادت را فرا بگیریم چرا که عبادت پنجره رو به سمت غیب و معنویت است.
حجت الاسلام قرائتی با بیان اینکه در قرآن کریم 115 کلمه دنیا و 115 کلمه آخرت آمده است، عنوان کرد: این امر به این معناست که درس زندگی و بندگی همواره باید با یکدیگر باشد.
وی با تاکید بر اینکه در عبادت نیز باید رضای خداوند مدنظر قرار گیرد، افزود: به طور حتم هر چیزی که رضای خداوند در آن باشد عبادت محسوب می شود.
این مفسر برجسته قرآن با تاکید بر داشتن نیت سالم در انجام کارها، عنوان کرد: به طور مثال اگر نیت خیر در انتخابات سال 88 وجود داشت فتنه به وجود نمی آمد و برخی یکدنده نمی شدند که باید رئیس جمهور شوند.
حجت الاسلام قرائتی همچنین به موضوع ثبت نام میر حسین موسوی در انتخابات سال 88 اشاره کرد و گفت: در این زمینه از آقای جنتی به عنوان رئیس شورای نگهبان پرسیدم که چرا اجازه دادید میرحسین در انتخابات ثبت نام کند چون وی با رهبری مشکل و زاویه دارد که آقای جنتی به مشورتی که با مقام معظم رهبری در رابطه با عدم ثبت نام ایشان داشته بود اشاره کرد و گفت که رهبر معظم انقلاب گفتند که نه، شرعا جایز نیست.
وی ادامه داد: این واکنش مقام معظم رهبری این موضوع را می رساند که ایشان حتی با اینکه می داند میر حسین با او زوایه دارد ولی می گوید که رضای خدا نیست که از ثبت نام وی جلوگیری به عمل آید.
وی همچنین عدم وجود اخلاق را مشکل جامعه دانست و ادامه داد: متاسفانه علم ما در ایران شکست خورده به گونه ای که هرچه باسوادتر می شویم بدتر می شویم.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به وضعیت دانشگاههای کشور در زمینه اخلاق عنوان کرد: متاسفانه امروز شاهد سقوط اخلاق در برخی دانشگاهها هستیم و آنچه که می تواند ما را بسازد نماز است.
حجت الاسلام قرائتی به غفلت موجود در حوزه آموزش و پرورش اشاره کرد و با طرح این سوال که خداوکیلی چند درصد از این کتابها نیاز جامعه را برطرف می کند؟ ادامه داد: این امر یک غفلت بسیار بزرگ است و برخی به خاطر داشتن بالاترین غفلت باید مدال بگیرند.
وی تاکید کرد: در نظام آموزشی باید موضوعاتی تدریس شود که واجب و مستحب باشد، همچنین مشکلات فردی و جامعه را برطرف کند.
این مفسر برجسته قرآن با تاکید بر ارتباط عمیق و خصوصی با دانشجویان و همچنین دانش آموزان توسط معلمان و اساتید، عنوان کرد: گاهی اساتید باید با شاگرد خود خصوصی صحبت کند و یک ارتباط خصوصی با او داشته باشد.
حجت الاسلام قرائتی با تاکید بر اینکه اساتید نباید قانع به درس، ترم و واحد باشند، بیان داشت: در صورتی که اساتید نمی توانند پاسخ سوالی از دانشجوی خود را بدهند او را به یک اسلام شناس معرفی کنند تا زمینه پاسخگویی به موضوعاتی که ذهن او را درگیر کرده فراهم آید.
وی بیان داشت: اساتید در دانشگاهها باید مشکلات فکری، روحی و اخلاقی دانشجویان را برطرف کنند و ارتباط مطلوبی با آنها داشته باشد.
منبع:www.akharinnews.com